Kiki Aesthetics Studio

Kiki Aesthetics Studio on vuonna 2017 perustettu esteettisiin hoitoihin erikoistunut kaunedun ja hyvinvoinnin yritys.

Yritys tarjoaa laadukkaita ja turvallisia esiteettisiä hoitoja pitkäkestoisin tuloksin. Hoidot ovat yksillöllisiä ja huolellisesti suunniteltuja. Yrityksen perustaja, esteettisiin hoitoihin kouluttautunut sairaanhoitaja Ksenija Beronjalla on yli kahdeksan vuoden kokemus laadukkaista pistoshoidoista, hän on myös toiminut kirurgisena sairaanhoitaja, kätilönä, terveydenhoitajana ja syöpähoitajana. Ksenijan asiantuntijalääkärikolleegana toimii kirurgi Heidi Lilja.

Kiki Aesthetics Studio -yritykselle on tärkeä tukea ja tuoda esille asiakkaidemme luonollista kauneutta. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja turvallisia esteettisiä hoitoja luonollisin, pitkäkestoisin tuloksin. Hoidot ovat yksilöllisia ja huolellisesti suunniteltuja asiakkaidemme mielipiteitä ja toiveita kuunnellen.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Hinnasto

Tutustumistarjous -10% täyteainehoidoistamme ja -15% microneulaushoidoistamme helmikuun aikana tehdyistä varauksista!

TuoteVerollinen Hinta
Juvéderm Ultra – 0.5 ml 295 €
Juvéderm Ultra – 1.0 ml 395 €
Juvéderm Volift – 0.5 ml 325 €
Juvéderm Volift – 1.0 ml 445€
Microneulaus yksi hoitoalue
198 €
Microneulaus kaksi hoitoaluetta349€
Microneulaus kolme hoitoaluetta499€
Pintapuudute 35-55 €

Huomaathan tarvittaessa peruuttaa varaamasi ajan ajoissa. Peruuttamattomasta joudumme veloittamaan 50€.

Lisää tietoa tuotteista ja hoidoistamme löydät Tuotteet ja hoidot -valikosta.

Ajanvarauksen voit tehdä helposti nettiajanvarauksella tai sähköpostitse kiki.aesthetics87(at)gmail.com. Lisää tietoja saat myös tarvittaessa puhelimitse, kun jätät soittopyynnön sähköpostiosoitteeseen kiki.aesthetics87(at)gmail.com. En voi valitettavasti vastata puhelimeen, sillä teen hoitoja.

Kiki Aesthetics Studio toimii eri hoitoloissa ympäri Pääkaupunkiseutua. Tarvittaessa hoidot voimme järjestää myös kotihoitona. Jos sinulla on lisää kysyttävää, otathan rohkeasti yhteyttä sähköpostitse.