Täyteainehoidot

Mikä on täyteainehoito ja kenelle se sopii?
Mikä on Juvéderm® -täyteainesarja, sen teho ja hyöty?
Hoitotoimenpiteen kuvaus.

Mikä on täyteainehoito ja kenelle se sopii?

Täyteaine on hyalyronihappoa sisältävä steriili geeli. Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jota esiintyy kaikkialla luonnossa, myös ihmisessä. Se pitää ihomme kimmoisana ja nuoren näköisenä sitomalla itseensä vettä. Iän myötä rasvakerros kasvoissa ja hyaluronihapon määrä ihossamme vähentyy, mikä aiheuttaa ikääntymisen merkkejä, ihon ihon veltostumista ja juonteita. Hyaluronihappohoito sopii kaikille.

Täyteainepistoshoidossa käytämme turvallista, tutkittua ja laadukasta Juvederm® täyteainesarjaa. Juvederm® täyteaineiden tulokset pysyvät pidempään kuin muiden täyteaineiden tulokset, jopa 24 kuukautta! Juvederm® täyteaineet ovat steriilejä, täydellisesti elimistössä hajoavia, eivätkä sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia. Aine poistuu vähitellen normaaleina hajoamistuotteina, joten kyseessä ei ole pysyvä vaikutus.

Juvéderm® -täyteainepistoshoitoa suoritetaan vähintään 21-vuotta täyttäneelle asiakkaalle.

Hoitoon voit tulla yksin tai yhden tukiystävän mukaan. Hoitoa ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille, sillä hyaluronihapon vaikutuksesta raskauden tai imetyksen aikana ei ole riittävää tutkimustietoa.

Juvéderm® kaunistaa kolmella eri tavalla:

 • Elvyttävä vaikutus: Juvéderm® vähentää ja tasoittaa juonteita, ryppyjä ja poimuja ja tekee kasvoista raikkaat ja pirteät.
 • Kohottava vaikutus: Juvéderm® palauttaa hellävaraisesti poskien ja leuan linjakkuuden.
 • Korostava vaikutus: Juvéderm® korostaa hienovaraisesti huulten ja kasvojen ääriviivoja.

Mikä on Juvéderm® -täyteainesarja?

Juvéderm® on kasvojen hoitoon tarkoitettu täyteainesarja, jonka tuotteet sisältävät hyaluronihappoa. Geelin sisältämä hyaluronihappo säilyttää ihon kosteustasapainon. Geeli täyttää juonteita ja antaa iholle luonnollista kimmoisuutta, se jakautuu ihoon ja saa sen näyttämään ja tuntumaan luonnolliselta.

Juvéderm® sisältää myös paikallisesti puuduttavaa lidokaiinia, jonka ansiosta hoito on hellävarainen. Toimenpiteestä toipuu nopeasti, toimenpiteen jälkeen voi elää normaalisti ja lopputulos voi tuotteesta riippuen kestää jopa kaksi vuotta.

Juvéderm® täyteaineiden avulla voidaan korostaa luonnollista kauneutta ja torjua hellävaraisesti ikääntymisen merkkejä. Täyteaineilla voidaan tuoda kasvoille nuorekasta täyteläisyyttä ja häivyttää uurteita ilman kirurgiaa.

Juvéderm®-tuotteet valmistaa Allergan, maailmanlaajuinen terveydenhoitoalan yritys, joka on tehnyt uraauurtavaa työtä lääketieteellisten esteettisten hoitojen kehittämiseksi jo yli 35 vuoden ajan. Juvéderm®-tuotesarjassa käytetään edistyksellistä tekniikkaa. Toimenpiteillä on erinomainen turvallisuusprofiili ja ne antavat luonnollisen ja pitkään kestävän lopputuloksen.

Miksi Juvéderm®-täyteaineeksi?

 • Tutkituin täyteaine ja johtava tuotemerkki maailmassa.
 • Hoidon tulos näkyy pidempään kuin muiden täyteaineiden tulokset
 • Hoidon tulos näkyy heti ja saattaa kestää 9-24 kuukautta riippuen käyttöalueesta ja käytetyn aineen koostumuksesta
 • Uuden tutkimuksen mukaan 98% asiakkaista piti Juvederm –hoidon esteettistä lopputulosta hyvänä tai erinomaisena vielä 6-18 kk:n päästä toimenpiteestä
 • Sisältää myös puuduttavaa ainetta lidokaiinia
 • Luonnollinen ja tasainen tulos turvallisesti
 • Yli 25 vuotta markkinoilla
 • Yli 1300 potilasta on osallistunut kliinisiin tutkimuksiin
 • Yli 16 miljoonaa toimenpidettä

Hoitotoimenpiteen kuvaus

 • Ensimmäisen käynnin yhteydessä tehdään maksuton konsultaatio, jossa suunnitellaan henkilökohtainen tuleva hoito ja mahdolliset sarjahoidot sekä kartoitetaan asiakkaan hoidon kannalta tarvittavat taustatiedot.
 • Hoitoa ei voi tehdä, jos on aktiivinen ihotulehdus päällä (esim. huuliherpes, sieni-infektio, ruusufinni, couperosa, psoriasis). Hoidon voi tehdä vasta kun tulehdus on rauhoittunut ja iho parantunut. Estolääkitys huuliherpekseen on suotavaa aloittaa 1-2 vrk ennen toimenpidettä ja jatkaa vielä 1-2 vrk toimenpiteen jälkeen. Myös jotkut perussairaudet, esim. diabetes, ja aiemmat allergiset oireet jollekin valmisteen lisäaineelle eivät mahdollista hoidon toteuttamista.
 • Alkoholin, kahvin ja omega-tuotteiden käyttö lisäävät verenvuotoriskiä ja näin myös mustelmaisuutta.
 • Meikkausta käsittelyalueelle ei suositella ennen tai jälkeen toimenpidettä.
 • Tuleva hoito kestää 1-2 tuntia, riippuen hoitoalueen laajuudesta, puudutteen otosta ja konsultaation kestosta.
 • Täyteainehoito suositellaan tehtävän voidepuudutuksella, mutta hoito voidaan toteuttaa myös ilman puudutusta. Pintapuudutus tehdään 15-20 min ennen toimenpidettä ja puuduteteho kestää toimenpiteen ajan eli noin 1-2 tuntia.
 • Pistoshoidon suorittaa esteettisiin pistoshoitoihin ja täyteaineisiin koulutettu ammattisairaanhoitaja Ksenija Beronja.
 • Hoidon jälkeen joillekin asiakkaille saattaa esiintyä lyhytaikaista ja ohimenevää ihon ärtymystä, punotusta, turvotusta ja mustelmaa pistoskohdan alueella. Nämä sivuoireet saatavat kestää parista päivästä viikkoon.
 • Hoidon jälkeen annetaan yksilölliset kotihoito-ohjeet. Ihon turhaa koskettelua tulee välttää heti toimenpiteen jälkeen, huomioi hyvä käsihygienia. Kosmetiikkatuotteiden käyttö ei suositella käyttävän 12 tuntia toimenpiteen jälkeen. Saunomista, uimista ja auringon ottoa tai solariumia tulee välttää 2 viikkoa toimenpiteestä. Fyysistä rasitusta ja kuntoilua suositellaan välttäämään 24 tuntia toimenpiteestä.
 • Hoidon tulos näkyy välittömästi ja saattaa kestää 9-24 kuukauteen riippuen käyttöalueesta ja käytetyn aineen koostumuksesta.